10/07/2006
10:00 pm
And you do it like this!
RE:
Saturday.F-ing boring.
This is so inane,but since my baby asked me to do it I shall.
1)single, taken or crushing?
Ans: *rolls eye at the word 'crushing'* am attached.
2)are u happy with ur life now?
Ans: I choose to be happy. (:
3) when u meet the right person, do u fall in love with him fast?
Ans: How'd I know if its the right person? Will tell you when I think Ive met the right person. *sigh.I hate this kinda surveys.*
4) have u ever had ur heart broken?
Ans: Nah.No man can break my heart;they just spit & tear at it then walk away.Hah.
5) do you believe there are some circumstances where cheating love is acceptable?
Ans: Wth is 'cheating love'?! *shudders at the pathetic use of English*
6) would u take back someone if he cheats you?
Ans: Its all bout trust people.
7) have u talked abt marriage with another person before?
Ans: Sure.
8) do you want children?
Ans: Yup.
9) how many?
Ans: Ive always had this thing bout having ATLEAST 6 kids.But we'll wait & see. *thinks: cant marry Nash,he only wants 4*
10) would u ever consider adoption?
Ans: I definitely want to adopt if I have the means to do so.
11)if someone likes you now, wad is the best way to let u noe his/her feelings?
Ans: Just be straight.
12) do u enjoy getting into relationships?
Ans: Its not bout fun.Its bout feelings.
13) honestly, wad's the furthest thing u and ur ex did?
Ans: I dont see how this is any of your business or much less this dumb survey.Ugh.
14) do u believe in love at first sight?
Ans: Sure.It lasts for 10secs.
15) are u romantic?
Ans: Hell yeah. *Nash you ought to agree*
16) do u believe dat u can change someone?
Ans: Nope.Its up to the individual but I sure can be the catalyst.
17) if u could marry someone, where will it be?
Ans: St.Therese's Church at Kampong Bahru.That's just the mass.Hah.Havent decided the rest.
18) do u give in easily when fighting?
Ans: Hmm...nah..I doubt so especially if Im trying to prove a point.
19) do u have feelings for someone right now?
Ans: A whole of people.I have feelings bout everything & everyone. *'sweet & sugary'? gdness. no wonder my baby's putting on weight*
20) have u ever wished u could have had someone but u messed it up?
Ans:Hah. Ive definitely messed stuff up but if I dont have them they sure dont have me too.Muahaha.
21) have u ever broken a heart?
Ans:Nah.I just yank it out,shred it & hand it back on a pretty plate. *f-ing dumb Q*
22) if one day ur best fren fell in love with the boy/girl u are deeply in love with, wad would u do?
Ans: Smile.They're happy arent they?And I love em.
23) are u missing someone right now?
Ans: Sure. *baby you know I miss you*
ALRIGHTY!Hah.Finally completed.Russell Peters was simply fantastic yesterday.Ive never laughed so much in my entire life.Seriously.Laughter was bouncing of the walls like gaseous molecules.
I remember when I was in Primary 1/2 the PSI reading was at all time high & I used to sit infront of the TV monitoring the PSI level,praying fervently that school would be closed.Yet,it always hovered just below that figure that would bring me such joy,that would close school & declare an early holiday for us.Now,once again Im reliving that part of my childhood...hoping.
I gotta say my Mr.Man's freaking me out.Lovebites on lil children??!!Argh.Hah.Dont put them through such torture ah.
Love my baby!Cant wait to see my Gran tomorrow. <3
~MsThing
________________Your's truly, Nashady__________________